DiskBoss ger full koll på hårddisken

DiskBoss visar exakt vad hårddisken innehåller.

Få mer plats på hårddisken

Börjar det bli trångt på hårddisken är det tidsödande att leta upp stora filer eller program som kan raderas. Det problemet löser programmet DiskBoss.

19 december 2017 av Morten Skeldal Østergaard

Är det bilder, program eller videor som äter upp så mycket plats på hårddisken att den snart är full? Det är värt att ta reda på det eftersom en stinn hårddisk gör datorn onödigt seg.

I Windows finns det bara mycket begränsade möjligheter att ta reda på det, med det enkla programmet DiskBoss ser du exakt vad som tar upp all plats.

Hitta utrymmestjuvarna

Det visar snabbt och elegant vilka filer det är som tar störst plats. Finessen är att du slipper leta efter de bortglömda videoklippen som äter upp utrymmet kanske helt i onödan.

Som läsare av PC-tidningen hittar du DiskBoss i Fördelszonen.

Där hittar du även instruktioner om hur programmet används. I det aktuella numret av PC-tidningen kan du läsa mer om alla funktioner i DiskBoss.

Full koll på hårddisken

DiskBoss innehåller många funktioner. I tidningen visar vi hur du hittar de största filerna på hårddisken, så att du kan flytta eller radera dem för att frigöra utrymma.

Om du tecknar en prenumeration nu kan du läsa artikeln direkt i din smartmobil eller pekdator med appen Wype. Med appen kan du även läsa de senaste tio numren av tidningen.

På köpet får du en powerbank för att alltid kunna hålla mobiltelefonen uppladdad. Du får även åtkomst till de över 300 programmen i Fördelszonen.

Kanske är du intresserad av...