Läs PC-tidningen i digital utgåva på Wype

Läs PC-tidningen digitalt i appen Wype

Som prenumerant på PC-tidningen kan du även läsa din tidning digitalt i din pc, mobiltelefon eller pekdator. Det kostar ingenting extra och du får förstås fortfarande din trycka tidning med posten. Så här kommer du i gång med din digitala tidning.

27 maj 2016

Som prenumerant på PC-tidningen får du även en digital utgåva av tidningen som du kan läsa när du vill i din pc, mobiltelefon eller pekdator.

På det sättet kan du till exempel snabbt hitta ett bra tips om du eller en vän behöver hjälp med datorn.

Det är också lätt att läsa utgåvor i appen och du kommer alltid åt de fem senaste numren.

Som vanligt får du förstås den tryckta tidningen med posten, men samtidigt kan du läsa det senaste numret överallt i mobiltelefonen via tjänsten Wype.

Fördelen är att flera i familjen kan läsa tidningen samtidigt och att du alltid kommer åt tipsen i tidningen. Du slipper dessutom leta upp gamla nummer om det är någon artikel du vill läsa igen.

Just nu får du 2 nummer av PC-tidningen och ett smart reservbatteri som du kan ta med och ladda mobiltelefonen när du är på resande fot och behöver läsa PC-tidningen digitalt. Du betalar bara 59:50 kronor - en besparing på 407 kronor.

Fungerar med pc, iPad, iPhone och Android

Den digitala utgåvan av PC-tidningen finns tillgänglig på utgivningsdagen och som prenumerant kan du logga in och läsa den samma dag.

Wype fungerar i webbläsaren och finns även som app för iOS och Android. Allt du behöver för att komma i gång är ditt prenumerationsnummer på PC-tidningen.

Köper du tidningen i handeln kan du inte läsa tidningen digitalt. Du måste antingen ha en prenumeration på PC-tidningen eller betala 99 kronor i månaden för att komma åt tjänsten Wype.

Du kan även prova Wype i en månad för 0 kronor - helt utan bindningstid.

Tillgång till flera titlar

När du har loggat in med ditt prenumerationsnummer på PC-tidningen kan du som en extra bonus läsa våra andra tidningar digitalt för endast 99 kronor i månaden. Du kan bland annat läsa Illustrerad Vetenskap, Digitalfoto och Världens Historia. Se video om Wype här:

Kanske är du intresserad av...