Flyt_komse_152011

Flytta till ny pc

Det har aldrig varit enklare att byta ut sin gamla dator. Programmet ”Windows Filöverföring” ser till att du får med det viktigaste när du inviger en ny pc med Windows 7.

7 maj 2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om hur du får med det viktigaste när du inviger en ny pc med Windows 7.

Hemkontoret ekar ibland av djupa suckar blandat med en och annan svordom när en ny dator ska köras in. Oavsett hur väl du har förberett den stora flytten från den gamla till den nya datorn, är det mer regel än undantag att en rad fi ler inte hamnar där de ska och, framför allt, i en helt annan ordning än på den gamla.

Sådana flyttproblem kan du vinka adjö till om du låter gratisprogrammet Windows Filöverföring hålla i trådarna. Guidens enkla program gör det lätt att välja allt som du vill flytta över och välja bort det du inte längre behöver. Det går snabbt och lätt att kopiera filer, foton och musik samt Windows med programinställningar från det gamla till det nya operativsystemet.

Så småningom samlas allt i en överföringsfil som du sparar tillfälligt på en extern enhet, exempelvis ett usbminne eller en extern hårddisk. Sedan ansluter du mediet till den nya datorn och flyttar över överföringsfilen till den med hjälp av guiden.

Kanske är du intresserad av...