Prisbelönta nyheter: Hitta en dator som passar just dina behov

MSI har precis lanserat en helt ny serie laptops som kan täcka de flesta behov – från gaming till innehållsskapande och business.

24 februari 2023

En dator är mer än bara en dator. Precis som det finns alla tänkbara olika märken och tillverkare, så har även de enskilda datorerna en mängd olika egenskaper. Vid en första anblick kan det kännas en smula oöverskådligt, men de olika egenskaperna är självfallet utformade för att de ska kunna uppfylla just dina och andra användares behov.

Att skapa datorer för olika behov är något MSI är expert på. När vi tänker på MSI är det kanske först och främst deras expertis på gamingområdet vi associerar den med, men faktum är att detta ledande, varumärke även kan erbjuda högkvalitativa laptops till dig som är innehållsskapare eller behöver en bra dator till jobbet.

© MSI

En ny, innovativ serie av laptops

MSI har precis lanserat en helt ny, prisbelönt serie av laptops som kombinerar innovativ teknologi med extremt hög prestanda och estetiska utföranden: RTX 40-serien. Datorerna i den här serien är bland de bästa som finns att få när det gäller systemprestanda, kraft, batteritid och effektivitet.

Fortsätt läsa för att få en översikt över vilka datorer i serien som kan täcka just dina behov oavsett om det handlar om gaming, innehållsskapande eller business. 

© MSI

Laptops för gaming

Titan GT series/ Raider GE series: Prisbelönta Titan GT och Raider GE kommer nu med en förstklassig i9-13980HX-processor och exklusiv teknolog som lyfter processerna och grafiken till nya höjder. För att du ska kunna njuta optimalt av grafiken är de givetvis även utrustade med fantastiska displayer.

Stealth series: Den slanka och kraftfulla prisbelönta Stealth-serien finns nu med ett sortiment i storlekarna 14, 15, 16 och 17 tum. Så är du på jakt efter en vass gamingdator som samtidigt är smidig så är svaret givet – den minsta här är dessutom marknadens mest kraftfulla 14-tums gaminglaptop.

Cyborg 15: Den här datorn har en futuristisk och transparent design så att du kan se rätt in på elektroniken och de mekaniska komponenterna. Ett perfekt alternativ för alla gamers som är trötta på samma gamla standarddesign!

© MSI

För innehållsskaparen

Creator Z-serien är för dig som använder din dator för att utveckla design och vara kreativ – faktum är att datorerna i den här serien är marknadens mest kraftfulla creator-laptops. Det senaste Creator Z17 HX Studio/Creator Z16 HX Studio levereras med de bästa av13:e generationens Intel HX-serieprocessorer och har även certifierats av NVIDIAStudio.

© MSI

Laptops för business och produktivitet

Här är serien för dig som använder din dator i arbetet och som inte har tålamod med långsamma laptops: Prestige-serien. Nya Prestige 14 Evo och Prestige 16 Evo har stöd för upp till den senaste generationens processorer i Intel® Core™ i7 H-serien för en lätt och kraftfull upplevelse. Helt nya Prestige 13 Evo på 13 tum är dessutom den lättaste laptoppen i hela MSI-serien och väger bara 990 gram. Med andra ord en perfekt smidig laptop att stoppa ner i datorväskan som ska med till jobbet.

Om MSI

MSI är en ledande tillverkare på världsmarknaden när det gäller datorer och komponenter för gaming, innehållsskapande, business och produktivitet. De har en imponerande portfölj av produkter inom bland annat laptops, grafikkort, bildskärmar, moderkort, stationära datorer och servrar. Läs mer på msi.com

Kanske är du intresserad av...