Acer Spin 1 bärbar dator

Acer Spin 1 är en av de bärbara datorerna vi har testat.

© Acer

Hitta rätt bärbar dator

Lätt, snabb eller billig? Hitta den bärbara dator som passar bäst för just dina behov.

Vilken bärbar dator ska jag köpa?

Det är en av de vanligaste frågorna som vi på redaktionen får, och det är självklart en väldigt svår fråga eftersom nästan allt beror på vad den ska användas till.

Ska du spela på den? Kommer du att bära den väldigt mycket? Hur mycket kommer du att använda den?

Tyvärr är ju den krassa verkligheten att det inte finns en dator som är jättesnabb OCH jättebillig, eller liten OCH har en stor skärm. Därför är det viktigt att du vet vilka dina behov är innan det börja gå att svara på vilken dator du ska titta efter.

Vi testar sex olika bärbara datorer

I vårt stora jämförande test i PC-tidningen nr 10/2018 har vi samlat sex stycken ganska olika bärbara datorer som vi testar kors och tvärs, men den här gången korar vi inte någon testvinnare.

I stället har vi koncentrerat oss på datorer som är bra på sina specifika saker, och därmed vilken sorts dator som kan passa dig och dina datorbehov.

Du kan redan nu läsa tester på ett par av datorerna från stortestet. De finns i Testzonen på våran hemsida.

Acer Spin 1
Acer Spin 1

Acer Spin 1 är en liten och lätt dator till ett vettigt pris. Läs vad vi tycker om den lilla bärbara datorn här.

© Acer

Om du vill läsa hela stortestet och de olika rekommendationerna för datorer för olika behov, behöver du skaffa det senaste numret av PC-tidningen.

Köp tidningen hos din lokala handlare eller teckna en prenumeration och du kan läsa stortestet redan ni med vår Wype-app.

Lenovo Yoga 920

Lenovo Yoga 920 är en dyr men väldesignad bärbar dator som passar för finsmakare. Läs vårt omdöme om datorn i Testzonen.

Kanske är du intresserad av...