aeqr-logga

SEQR till Windows Phone

Nu har betallösningen lanserats även till Microsofts mobila operativsystem.

5 juni 2014
Seqr

Microsofts operativsystem för smartmobiler, Windows Phone 8, fortsätter att växa, och nu lanseras betallösningen SEQR med en app speciellt utvecklad för operativsystemet. Appen samlar flera funktioner i en och gör det till exempel möjligt att nu betala i butik, på restaurang, parkeringen och online, skicka pengar och ta del av erbjudanden, och det är Seamless som står bakom design och utveckling.

  • Efterfrågan från Windowsanvändarna har varit stor och vårt mål är att SEQR ska finnas tillgängligt för alla, oavsett operativsystem. Vi satsar mycket på att ständigt utveckla vår tjänst och uppdaterar ständigt med nya funktionaliteter och vi har designat SEQR för att ge Windowsanvändarna den bästa upplevelsen, säger Seamless vd Peter Fredell i ett pressmeddelande.

SEQR för Windows har utvecklats parallellt för tre marknader och lanserades även i Finland den 27 maj. Den första versionen för Windows Phone finns nu tillgänglig för nedladdning och innehåller alla funktionaliteter som för iPhone och Android.

  • Vi tycker att det är roligt att SEQR väljer att satsa på Windows Phone 8. Det stärker ytterligare vårt utbud av appar lokalt samtidigt som det ger våra användare tillgång till funktioner som de efterfrågar, säger Anna Ström, Affärsområdeschef Windows Phone.

Nästa steg i samarbetet med Windows är integrationen av SEQR för Windows Phone Wallet.

SEQR-appen finns att hämta här och i Store med namnet SEQR.

Kanske är du intresserad av...