Windows i mobilen

Tycker du att det är lite svårt att komma underfund med din Ericsson-mobil? Då kan du se fram emot Sony Ericssons Windows Mobile.

12 februari 2008

Sony Ericsson har nu hoppat på trenden och har producerat sin första Windows-mobil. Den första mobilen de släpper kommer bland annat att ha ett riktigt tangentbord och kommer att likna det Windows vi är vana vid.

Windows-mobilen ska innehålla kamera- och musikfunktioner från Sony Ericssons mobiler. Men om deras webbläsare når upp till samma nivå som iPhones vet vi inte än. Microsofts vicepresident Pieter Knook säger att de utforskar både webbläsar- och underhållningsmöjligheter.

Lägg ut dina mobilbilder på nätet I den senaste versionen av Windows Mobile är det dessutom möjligt att lägga ut bilder på Windows Live Spaces. Men det finns mer att utveckla i det sammanhanget, säger Pieter Knook.

Det har ryktats att den framtida versionen av Windows Mobile ska förses med en tryckkänslig skärm lite i samma stil som iPhones. Microsoft vill dock ännu inte avslöja några detaljer i frågan.

Kanske är du intresserad av...