Google_komse_012012

Ring billigt till hela världen

Använd Google som telefonoperatör och spara pengar. I bästa fall slipper du 98 procent av telefonräkningen. Förutsatt att du talar i telefon via datorn.

6 november 2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om Google Voice.

Internettelefoni? Kan det verkligen löna sig, och för övrigt är det väl något för enbart nördar som sitter framför datorskärmen och snackar med andra nördar?

Jo, så var det nog för några år sedan, men internettelefoni är bättre än sitt rykte. I dag kan du ringa nästan lika lätt via datorn som med den gamla svarta bakelittelefonen. Ännu viktigare är: Du kan ringa till vilken vanlig telefon du vill på hela jorden – det spelar ingen roll om den är mobil eller fast. Mottagaren behöver alltså inte sitta och vänta vid datorn, intrasslad i hörlurar, mus och tangentbord.

Givetvis kostar det lite förarbete, och normalt måste du hålla dig vid datorn. Men priset talar sitt eget klara språk, och du kan spara stora belopp. Speciellt om du ska ringa till länder på andra sidan jordklotet.

Så vad väntar du på? Du behöver en dator, ett par hörlurar och en internetanslutning för att komma i gång. Läs i artikeln hur enkelt det är, priserna hittar du på sista sidan i artikeln.

Kanske är du intresserad av...