bor ikke iphone

Video: Lurar folk att borra hål i iPhone 7

Många har förstört sina telefoner i jakten på det försvunna hörlursuttaget.

29 september 2016 av Mikkel Jacobsen

En Youtube-video, som har visats fler än tio miljoner gånger, har lurat iPhone 7-ägare att borra hål i sina telefoner i ett försök att få tillbaka det omtalade hörlursuttaget som Apple plockade bort i sin nyaste telefon. Detta om man ska tro mängden av minst sagt upprörda kommentarer till videon.

För samtidigt som många förstår skämtet är det många arga och upprörda användare som vill ha hjälp eftersom de inte har fått tricket att fungera. Tvärtom har deras telefoner förstörts och blivit oanvändbara. Andra användare driver skämtet vidare genom att komma med förslag som att använda en grövre borr eller att de inte har borrat djupt nog.

iPhone 6 i Cola Videon är gjort så att den ser ut som en instruktionsvideo och kan framstår som trovärdig vid första ögonkastet - om man ignorerar att instruktionen handlar om att använda en borrmaskin på en dyr smartmobil för att hitta ett påstått dolt hörlursuttag. Att Youtube-kanalens andra filmer handlar om saker som att koka en iPhone 6 i cola och att slå en Samsung Galaxy Note 7 med en hammare, borde få de flesta att fatta misstankar.

Här kan du se det befängda projektet:

Kanske är du intresserad av...