iphone7

Ny iPhone avslöjas i september

Det här kan du förvänta dig av den nya Apple-telefonen.

18 augusti 2016 av Mikkel Jacobsen

Det har cirkulerat rykten på internet i flera månader, men nu är det snart dags för det officiella avslöjandet vad Apple har på gång till alla sina iPhone-fans. Det senaste ryktet är att telefonen kommer att vara vattentät. Ryktet baserar sig på ett annat rykte som säger att det klassiska 3,5-millimeter telejacket för lurar inte kommer att finnas kvar, och att det skulle vara en del av Apples arbete med att täppa till så många hål som möjligt på telefonen.

Större batteri och bättre kamera En troligare förklaring är att telejacket har fått stryka på foten för att frigöra utrymme inuti telefonen, för att bland annat ge plats åt ett bättre batteri än tidigare modeller har haft. Bland rykten som bör ligga nära sanningen finns att nya iPhone kommer att ha en bättre kamera och en mer kraftfull processor. Vi lär dessutom kunna räkna med att det än en gång kommer ut två modeller i olika storlekar.

Förhandsbeställningar från den 9 september Apple avslöjar ingenting före sin stora konferens den 7 september, men det hejdar givetvis inte strömmen av rykten och påstådda läckor. Den här gången har det dock inte förekommit några misstag som den gången en prototyp till en iPhone 4 glömdes på en bar av en Apple-medarbetare. Om ryktena talar sanning kommer förhandsbeställningar att kunna göras från fredagen den 9 september, och sedan kommer de bägge iPhone 7-modellerna ut i handeln fredagen den 23 september i ungefär samma prisklass som iPhone 6.

Kanske är du intresserad av...