Apples iPhone SE 2 lanseras enligt rykten i början av 2018.

iPhone SE 2: Ny version av iPhone snart på gång

Apple släpper snart en ny iPhone, nämligen iPhone SE 2. Enligt ryktena kommer den redan under första halvåret i år.

3 januari 2018 av SLO

Är du på jakt efter ett billigare alternativ till rekorddyra iPhone X (som har en prislapp på minst 11 495 kronor), börjar det nya året bra.

Enligt webbsidan Macrumors släpper Apple under första halvåret i år iPhone SE 2.

> Läs mer om iPhone

Släpptes 2016

iPhone SE släpptes 2016 och har en mindre skärm än övriga iPhone. Telefonen uppgraderades inte under 2017, så det är hög tid.

Det är ännu ovisst hur nya iPhone SE kommer att vara bestyckad, men troligen behålls den lite mindre skärmen medan övrig teknik baseras på iPhone 7.

iPhone SE
iPhone SE

iPhone SE lanserades 2016 som ett billigare och mindre alternativ till de större modellerna. Nu säger rykten att version 2 är på gång.

Det taiwanesiska mediet Focus Taiwan har tidigare rapporterat att den indiske underleverantören Wistron redan under 2017 började förbereda sig för den nya telefonen.

Håll dig uppdaterad om vad som händer på mobiltelefonmarknaden och mycket annat som rör modern hemelektronik genom att prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev eller teckna en prenumeration på PC-tidningen.

Just nu får du en snygg powerbank när du prenumererar på PC-tidningen. Då kan du alltid ladda mobilen var du än befinner sig. Du får 2 nummer av PC-tidningen och en powerbank för endast 59:50 kronor - du sparar hela 407 kronor!

Kanske är du intresserad av...