Läs också

CAT S61

Test: CAT S61

Sandberg Powerbank

Hitta bästa batteripaketet för din smartmobil

Moderna smartmobiler får hela tiden slut på ström, men ett externt batteri ger telefonen en extra skjuts så att den klarar sig genom dagen.

20 juli 2017

Smartmobiler brukar kräva så mycket ström att de på egen hand har skapat en stor marknad för externa batterier med usb-port, så kallade batteripaket. Med ett sådant i fickan kan du ge telefonen en extra laddning, utan att du behöver vara i närheten av ett vägguttag.

Dessa batteripaket finns i många olika storlekar och former. De som är små och smidiga brukar inte kunna erbjuda speciellt mycket extra laddning, men det finns i gengäld batteripaket som är nästan lika små som kreditkort. Sedan finns det batteripaket som kan ladda en telefon till bredden både två, tre och fyra gånger, men de är varken små eller smidiga.

I Testzonen kan du hitta våra tester av batteripaket och en hel del annan utrustning. Här är ett par av de bästa externa batterierna som vi har testat den senaste tiden:

Sandberg Waterproof Powerbank 6000

Sandberg Waterproof Powerbank 6000 är ett välbyggt portabelt batteri som tål både vatten och smuts. Det är det perfekta tillbehöret på campingsemestern.

TP-Link TL-PBG3350 Vivid Series 3350mAh Ultra Compact Power Bank

Ett litet och smidigt extrabatteri som är enkelt att ha med sig på resan. Det rymmer ungefär bara en extra laddning, men är och andra sidan litet och smidigt.

Du kan hitta fler tester av batteripaket här.

Kanske är du intresserad av...