MWC2016

Följ med på årets mobilmässa

MWC 2016: Under de närmaste dagarna är PC-tidningen i Barcelona på världens största mässa för mobiltelefoni och allt annat som hör till dagens mobila tillvaro. Följ med på mässan via vår Facebooksida för att se de senaste mobila nyheterna.

22 februari 2016 av Anders Daugaard

Mobile World Congress (MWC) är årets stora begivenhet för världens alla mobiltelefontillverkare och alla andra som utvecklar mobila produkter. Det är här i Barcelona som många nya mobiltelefoner, pekdatorer och andra mobila prylar presenteras för första gången. Vi förväntar oss till exempel nyheter från Samsung, Huawei, Sony, LG, Nokia och Microsoft.

> Följ med på Facebook

Det lär även dyka upp nya vardagsprodukter för hemmet, som går under samlingsnamnet sakernas internet – alltså vardagsföremål som koppas till internet via det trådlösa nätverket hemma.

MWC 2016 pågår mellan den 22 och 25 februari i Barcelona. Arrangörerna hoppas på över 100000 besökare under de fyra dagar som mässan pågår. MWC är världens största mässa för mobil- och teleindustrin och fler än 2100 företag kommer att visa sina produkter i mässhallarna Fira Gran, nära stranden i den katalanska huvudstaden.

Kanske är du intresserad av...