Powerbank_Intenso_Go

Bästa batteripaketet för Pokémon GO

Jakten på fantasimonstren i Pokémon GO tömmer telefonens batteri snabbt, men ett batteripaket kan ge dig många extra timmar.

29 augusti 2016 av Anders Daugaard

Pokémon GO är inte bara ett mycket populärt mobilspel, det är dessutom ett mycket strömslukande spel då det bland annat oavbrutet läser av smartmobilens GPS. För att få längre speltid bör du därför utrusta dig med ett mobilt extrabatteri. Många har redan gjort det, faktiskt så många att försäljningen av batteripaket har ökat dramatiskt efter att spelet lanserades.

Ett batteripaket fungerar som en nödladdare, vilken kan ladda mobilens batteri när du inte har möjlighet att ansluta telefonen till ett vägguttag. Batteripaketen finns i många olika storlekar och skiftade kapacitet, somliga kan till och med ladda upp två enheter samtidigt.

Om du är på jakt efter ett batteripaket som kan ladda telefonen minst två gånger, bär du satsa på en kapacitet på minst 5000 mAh. Ett mer kraftfulla batteripaket på 10400 mAh kan ladda telefonen 3-4 gånger, beroende på hur hög kapacitet telefonens batteri har.

Här kan du läsa vårt stortest av batteripaket (endast för prenumeranter).

Kanske är du intresserad av...