anydo

Skolstart: Fem ovärderliga appar

Det här är fem appar som du behöver i pekdatorn när skolar startar efter sommarlovet.

18 augusti 2016 av SNI

Sommaren lider mot sitt slut och skolklockan ringer in. Då gäller det att vara förberedd. Här är fem appar som är guld värda i skolarbetet.

1. Allting tillgång till filerna Du kommer ingenstans utan dina filer, och med Dropbox har du dem alltid med dig. Appen finns bland annat till iOS och till Android.

2. Skapa kom ihåg-listor Det är viktigt att ha en god överblick när man studerar, vilket är lätt ordnat med appen Any.do som låter dig skapa enkla kom ihåg-listor. Den finns till iOS och till Android.

3. Håll dig underrättad När böckerna kallar finns det inte tid att hålla dig uppdaterad med alla nyheter från när och fjärran. Med RSS-läsaren Feed-ly får du nyheterna serverade utan att du behöver leta efter dem. Appen finns till iOS och till Android.

4. Missa inget i planeringenLektioner, föreläsningar, examinationer och helgfester. Förpliktelserna lägger sig på hög, men med Studious Homework Planner får du ett meddelande om när det börjar bli dags för dig att göra något. Appen finns till iOS och till Android. 5. Undvik överloppshandlingar Det har sagts att inget är svårare och lika ensamt som att skriva. Då kan det behövas hjälp för att inte falla för frestelsen att bli distraherad av till exempel Facebook med hjälp av Selfcontrol for Study för Android och Freedom för IOS.

Kanske är du intresserad av...