Säkerhetslarm från PC-tidningen

Vi håller kontinuerligt koll på digitala hot och du som prenumererar på PC-tidningen kan anmäla dig till vår nya säkerhetstjänst.

Var beredd på nya hot

PC-tidningens prenumeranter kan anmäla sig till vårt Säkerhetslarm. Vi följer utvecklingen av digitala hot och varnar dig via mejl om det dyker upp nya hot som du bör känna till.

Det är en realitet att antalet digitala hot ökar i omfattning och att de för var dag blir allt allvarligare och mer utstuderade.

Det innebär emellertid inte att du som är en vanlig pc-användare måste sluta använda datorn för att skydda dig och din ekonomi.

Ett bra sätt att skydda sig är att vara förberedd med rätt motåtgärder när hoten dyker upp hos dig.

Anmäl dig till Säkerhetslarmet

Det är precis detta som är tanken med PC-tidningens Säkerhetslarm. Vi varnar dig så fort vi får reda på hot som du måste vara beredd på.

PC-tidningens Säkerhetslarm är en service som du som prenumererar på tidningen kan anmäla dig till.

Anmälan sker i Fördelszonen. Du måste använda den e-postadress som du uppgav när du tecknade prenumerationen på tidningen. Sedan är det bara att jobba vidare – vi skickar mejl så fort du behöver vara uppmärksam på något.

Du får säkerhetslarmen så länge du vill och så länge du har en aktiv prenumeration på PC-tidningen.

Hoten vi larmar om

PC-tidningens redaktion håller kontinuerligt koll på hotläget och vad som händer i världen med avseende på nya virus, aktuella hot och populära former av bedrägerier.

Vi för löpande information från myndigheter och säkerhetsföretag när stora säkerhetshot är under uppsegling.

Det kan röra sig om allt från större virusangrepp till nya nätfiskemetoder eller kanske tidigare okända former av utpressningsvirus.

När du anmäler dig till vårt Säkerhetslarm bombarderar vi dig inte med mängder av varningsmejl. Du får bara relevant information tillsammans med förslag på åtgärder. Allt är garanterat reklamfritt och din anmälan till Säkerhetslarmet kommer inte innebära att du får mejl från tredje part.

Så här ser ett Säkerhetslarm ut

PC-tidningens Säkerhetslarm
Säkerhetslarm

En varning via e-post kan vara räddningen innan det är för sent.


Bilden ovan visar hur ett typiskt säkerhetslarm från PC-tidningen kan se ut.

Larmen innehåller alltid en beskrivning av problemet och förslag på åtgärder som du kan vidtaga för att skydda dig mot det aktuella hotet.

Du anmäler dig enkelt på i Fördelszonen på vår hemsida. Du får larmbreven så länge din prenumeration på PC-tidningen är aktiv.

> Anmäl dig till PC-tidningens Säkerhetslarm

> Läs mer om PC-tidningens Säkerhetslarm

Kanske är du intresserad av...