2_fjern_komse_182014

Ska jag radera ?programmet?

Få hjälp med att identifiera och plocka bort dåliga program från datorn med hjälp av rekommendationer från världens största grupp av användare.

4 december 2014

Programmet Should I Remove It hjälper till att få ordning och reda bland alla program som finns i datorn. Om du planerar att städa i din programsamling är detta den perfekta hjälpredan eftersom rekommendationer och varningar hjälper dig att avgöra vilka program som bör ha kvar och vilka som kan radera. Om du till exempel har planer på att avinstallera YouTube Downloader, talar Should I Remove It om för dig vad andra användare har gjort i samma situationer. Hur många procent har tagit bort programmet? Hur bra tycker andra användare att programmet är? Det är den typen av information som kan vara avgörande för om ett program får stanna kvar eller ej. Det finns även ännu mer information att få på tjänstens webbplats.

Det går till och med att använda Should I Remove It ännu tidigare, nämligen när det är dags att installera ett nytt program, då tjänsten bland annat erbjuder statistik över hur många som installerat och sedan avinstallerat programmet igen. Här kommer vi att visa hur programmet används samt ge en inblick i det smarta system som ligger bakom Should I Remove It, vilket gör det möjligt för vanliga användare att få hjälp av en av världens största användargrupper.

Kanske är du intresserad av...