værkstøjslinje_komse_142014

Radera de usla verktygsfälten

Det lilla programmet Avast! Browser Cleanup är ett effektivt verktyg för att plocka bort verktygsfälten som försämrar ditt surfande.

11 september 2014

Verktygsfält och andra webbläsartillägg är ofta stora irritationsmoment. Visst finns det verktygsfält som är bra och gör ditt surfande lättare, men de är försvinnande få i förhållande till de obrukbara verktygsfält som försöker överta din startsida och din söktjänst. Ofta verkar deras främsta uppgift vara att sätta käppar i hjulet för ditt surfande, i stället för att vara till hjälp.

Med det smarta lilla programmet Avast! Browser Cleanup kan du i en handvändning bli av med alla oönskade verktygsfält i Internet Explorer, Firefox och Chrome. Du får upp en översikt över alla tillägg i alla dina webbläsare, och du kan avinstallera dem på några sekunder. Programmet är extra effektivt eftersom det på egen hand talar om vilka tillägg som är ”elaka” medan vanliga, nyttiga tillägg får vara kvar.

Om din standardsökmotor eller startsida har ändrats, kan du få hjälp även med detta. Avast! Browser Cleanup kan nollställa alla webbläsarinställningar, så att du till exempel får tillbaka din favoritstartsida.

> Hämta Avast! Browser Cleanup

Kanske är du intresserad av...