Forbandelser_komse_122010

9 internetplågor

Internet är en fantastisk uppfinning och ett spännande tidsfördriv. Men det kan snabbt leda till mer gråa hår och i värsta fall bli en riktig plåga. Läs här hur du undviker de värsta upplevelserna på nätet.

2 juni 2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om hur du undviker de värsta upplevelserna på nätet.

Internet finns överallt i form av nyheter, annonser, e-post och e-handel av alla tänkbara slag. Många sköter sin ekonomi via nätet, de kontrollerar hälsan och spårar upp gamla skolkamrater med mera. Faktum är att vi är uppkopplade mot nätet mer eller mindre oavbrutet. Under loppet av de tjugo år som internet existerat har det påverkat och ändrat vår vardag i grunden. I dag är det faktiskt svårt att tänka sig ett liv utan det internet som många av oss faktiskt använder mer än tv, radio och tidningar. Men när allt går snett kan internet också driva vem som helst till vansinne med dumma och irriterande småproblem, som alla kännetecknas av att de slukar tid eller i värsta fall blir till ett hot mot privatliv och bankkonto – om oturen är framme.

Så illa brukar det sällan gå, men det är ändå klokt att vara uppmärksam och försiktig på internet. I den här artikeln kan du bland annat se hur du skyddar mot en del av de hot som finns på internet och hur du fixar en webbläsare som ofta fryser. Du får också veta vad som krävs för att öka hastigheten och hur du gör dig av med en rad irriterande företeelser på internet.

Kanske är du intresserad av...