Smid_ud_komse_072012

Radera onödiga filer

Windows och de flesta andra program fyller konstant på och sparar överflödiga filer på hårddisken. Men nu är det slut på slöseriet, för här får du ett effektivt verktyg som städar upp i alla hörn på hårddisken.

28 april 2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om programmet CCleaner.

Städa upp efter Windows med programmet CCleaner.

Du kanske har märkt att utrymmet på hårddisken sakta men säkert minskar. Detta upprepas dag efter dag, men utan att du gjort något och ännu mindre installerat något program. Detta är en äkta känsla och inte inbillning, eftersom det sparas megabyte efter megabyte av oanvändbara fi ler och mappar på hårddisken varje sekund din Windowsdator är i gång. Webbläsaren sparar löpande bilder från de webbplatser du besöker i en tillfällig mapp, och när du installerar program sparas de filer som krävs för att genomföra installationen.

All information om Windows förehavanden sparas också i mappar på hårddisken. Till detta kommer alla de program som du har installerat. De fl esta av dem är nämligen också generösa med din hårddiskplats och sparar mängder av tillfälliga filer. Som tur är finns CCleaner som gör det lätt att bli av med skräpet och åter ta diskplatsen.

Kanske är du intresserad av...