Personligt_komse_022012

Gör ditt skrivbord personligt

Med hjälp av SE-DesktopConstructor kan du få ett snyggare och mer överskådligt skrivbord än du någonsin haft tidigare.

26 augusti 2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om hur du gör ditt skrivbord personligt.

Att bakgrundsbilden i Windows går att ändra på är ingen hemlighet. Men vad du kanske inte vet är att det går att ändra på så mycket mer. Programmet SE-DesktopConstructor kräver varken någon större arbetsinsats eller kreativ förmåga för att datorskärmen ska få ett helt nytt utseende. En gång för alla kan du vinka farväl till det blå standardskrivbordet och imponera på omgivningen med ett gränssnitt värdigt en konstnär.

När du efter en stunds arbete ser det färdiga resultatet – kanske något som liknar det till höger – verkar det vara en helgjuten enhet, men faktum är att skrivbordet består av en rad element som du skapar och ställer in i turordning i SE-DesktopConstructor.

Börja med att välja bakgrundsfärger och fortsätt sedan med programmets inställningsrutor med klocka, kalender och så vidare. Det helt personliga skrivbordet skapar du genom att välja en av dina bilder för att pryda skärmen. Placeringen av alla element väljer du själv, till sista millimetern. Hur det går till kan du läsa i artikeln.

Kanske är du intresserad av...