KOM_SV_171355_13_E_Fildeling_Web

Börja använda problemfri fildelning

Med programmet Jumpshare kan du dela dokument, bilder, filer och mappar med andra över internet, och det är lika enkelt som smidigt att använda tjänsten.

Det finns en mängd olika sätt att dela filer, som ligger på din dator, med släkt och vänner. Det enklaste och kanske mest uppenbara är att skicka filen eller filerna med e-post, men de flesta e-posttjänster och chattprogram (till exempel Facebook Messenger) har irriterande begränsningar. Gmail tillåter till exempel inte filer över 25 megabyte, Facebook Messenger beskär automatiskt bifogade bilder och många tjänster vägrar hantera .exe-filer på grund av virusrisken.

Tjänsten Jumpshare struntar i filformaten och låter dig dela allt, och dessutom med minimalt trassel: släpp filen på känguruikonen och välj en mottagare. I stället för att skickas direkt till mottagaren sparas filen hos Jumpshare, där du har två gigabyte gratis lagringsutrymme.

Mottagaren kan sedan välja mellan att ladda hem filen till sin dator, eller se den direkt hos Jumpshare. Tjänsten har nämligen stöd för fler än 100 filformat som kan visas direkt i webbläsaren.

> Hämta Jumpshare

Kanske är du intresserad av...