Testa Office 2013

Testa nya Microsoft Office idag

Microsofts flaggskepp Office flyttar ut i molnet och får fullt pekskärmsstöd. Ladda hem testversionen.

17 juli 2012

Office är Microsofts flaggskepp med över en miljard användare världen över och under 2011 var produkten värd mer än häften av företagets intäkter, enligt BBC. För att möta den skarpare konkurrensen från bland annat Apple är den senaste versionen av Office väl lämpad för den senaste tekniken.

För första gången är Office helt anpassad till pekdatorer och datorer med pekskärmar, på samma sätt som Windows 8. Dessutom byggs produkten ihop med telefonitjänsten Skype och den sociala nätverkstjänsten Yammer.

Den största nyheten är dock att Office tar steget ut i cyberrymden och blir molnbaserat för att ge användaren möjlighet att använda sina program på vilken dator som helst. I och med att Office som standard sparar filerna i Microsofts molntjänst Skydrive finns användarens filer alltid tillgängliga i alla mobiler och datorer användaren utnyttjar. I skrivande stund finns det inga prisuppgifter.

Tänk på att detta inte är en demoversion eller den färdiga produkten utan en förhandsversion. Det kan därmed förekomma buggar och funktioner som ännu inte är helt implementerade, så testandet sker på egen risk. Programmet kräver Windows 7 eller 8.

Ladda hem din testversion här.

Kanske är du intresserad av...