KOM_SV_171454-NR11_S_slettede_fotos_Web

Återskapa raderade bilder

Ge inte upp hoppet om du har råkat radera dina digital-foton, Ashampoo GetBack Photo kan hjälpa till att hitta dem igen. Programmet är ett komplett kommersiellt program, men som läsare av PC-tidningen får du det extremt förmånligt i Fördelszonen.

31 augusti 2015

Alla digitala minnen behöver inte nödvändigtvis vara förlorade, även om fotona har råkat raderas från datorn eller smartmobilen. I varje fall inte om programmet Ashampoo GetBack Photo finns tillgängligt. Detta smidiga program gör det enkelt att återskapa raderade bilder, men även filer som andra program kan ha svårt att plocka tillbaka.

Ashampoo GetBack Photo är ett otroligt effektivt program och kan ofta plocka tillbaka bilder även om kamerans minneskort är trasigt eller om ett usb-minne har formaterats. När Ashampoo GetBack Photo har installerats, räcker det med ett par musklick för att programmet ska leta efter försvunna bilder. Så snart genomsökningen är gjord, presenteras en lista över vilka bilder som hittats, så att det går att välja vilka som ska räddas.

Hämta Ashampoo GetBack Photo

Kanske är du intresserad av...