KOM_SV_171112-NR11_S_Officepakke2_Web

Snygga presentationer för alla ändamål

Med programmet Presentation, som är en del av det gratis kontorspaketet Kingsoft, får du alla verktyg för att göra en spännande och professionell presentation.

6 augusti 2014

De flesta har väl suttit på ett möte där man använt PowerPoint för att presentera en oändlig punktlista som får till och med en fanatisk mötesdeltagare att tappa koncentrationen. Men så behöver det inte vara. Med lite extra insats går det att hålla publikens uppmärksamhet i ett järngrepp och sprida budskapet.

Presentation är ett program som hjälper till att göra detta möjligt. Tillsammans med Writer och Spreadsheets bildar de Kingsoft Office, ett utmärkt gratis alternativ till Microsofts kontorspaket. I första avsnittet i den här artikelserien om Kingsoft Office tittade vi på ordbehandlingsprogrammet Writer och nu har turen alltså kommit till det förträffliga presentationsprogrammet.

Du kan i stort sett lägga in vad du har lust inklusive ljud och levande bilder i din presentation. Med hjälp av Presentation klarar du praktiskt taget vad som helst. En speciell finess är programmets inbyggda och omväxlande mallar som gör jobbet mycket lättare.

På följande sidor kommer du att upptäcka att mallarna besparar dig en massa jobb eftersom alla sidor i presentationen automatiskt får samma grafiska utformning. Det upplevs professionellt och ger dig fria händer att använda din kreativitet på innehållet av det du vill presentera.

Kanske är du intresserad av...