Studioline komse 152015

Ta kontrollen över dina foton

Det har aldrig varit enklare att ta kontrollen över sina digitala bilder. Med det semiprofessionella StudioLine Photo Classic 4 SE går det att kategorisera, redigera och skriva ut alla dina foton.

2 oktober 2015

Oavsett om du laddar över nya foton direkt från en digitalkamera eller har städat i alla gamla mappar fyllda med foton från fester, semestrar och andra spännande händelser, får du här ett utmärkt verktyg för att ta hand om din digitala fotosamling. Det kan till och med beskrivas som en hel verktygslåda. Foton kan till exempel förbättras med den breda repertoaren av effekter, filter och funktioner som StudioLine Photo Classic 4 SE erbjuder. Suddiga bilder kan göras skarpare, röda ögon tas bort, färger justeras och ännu mycket mer.

Det som får StudioLine Photo Classic 4 SE att stå ut från mängden är dock dess förmåga att katalogisera bilder, bland annat med möjligheten att sätta kategorier och taggar på bilderna så att de blir lätta att hitta igen. Att hitta en specifik familjemedlem blir jättelätt, bara personen har markerats på bilderna. Om du vill kategorisera och katalogisera dina bilder med en annan struktur, är möjligheterna näst intill oändliga. Samtidigt ser programmet till att även ge dig kontroll över utskrifterna, från att du lägger in dina foton i datorn till dess du skriver ut dem.

Kanske är du intresserad av...