KOM_SV_171072-NR9_S_slideshow_Web

Bildspel med kul effekter

Med Ashampoo Slideshow Studio 2013 går det att göra ett bildspel i världsklass. Kombinera fotografier, ljud och texter till ett imponerande bildfyrverkeri.

4 juni 2014

Även om du bara ägnar några få minuter åt Ashampoo Slideshow Studio 2013 kommer alla som ser bildspelet tro att du antingen har lagt ner flera dagar eller låtit något proffs ta fram det åt dig. Övergångarna mellan bilderna tillsammans med alla andra effekter som förhöjer bilderna är inget annat än imponerande. Resultatet är ett professionellt bildspel som du kan vara stolt över när familjen bänkar sig framför tv:n. En stor fördel är att programmet är på svenska, en annan att det hjälper dig igenom hela processen – om du vill.

Programmet tillåter full kontroll ned till en hundradels sekund och du styr själv hur musiken och bilderna ska passas ihop. Det går även att lägga till texter och grafiska objekt av olika slag. Om du har lust att lägga ned lite mer tid på produktionen finns det något som kallas för Ken Burns-effekter. De zoomar in och ut på olika ställen i bilderna för att ge sken av att kameran panorerar över motivet.

Hämta Ashampoo Slideshow Studio här

Kanske är du intresserad av...