evernote komse 092015

Använd Evernote överallt

Evernote är mycket mer än bara en antecknings-bok på datorn. Med mängder av nya funktioner till alla enheter är programmet det optimala verktyget för att komma ihåg, spara och nå inte bara anteckningar utan även mycket annat.

Vi vågar nog påstå att Evernote är världens bästa anteckningsprogram. Inte bara på datorn, utan på alla dina enheter. Evernote är faktiskt det perfekta exemplet på hur samspel mellan många olika enheter (smartmobil, pekdator, hemdator) kan ge många olika möjligheter och fördelar.

Om du vill kan Evernote bli din biljett till den papperslösa tillvaron och mer därtill, eftersom programmet ger dig möjligheter att skriva, klistra in extramaterial, tala in meddelanden och fotografera viktig information. Allting kommer dessutom att nästan ögonblickligen bli tillgängligt på dina andra enheter.

Det finns så många möjligheter och smarta funktioner att vi omöjligt kan visa dem alla, men vi kan visa några av de bästa. Även om du redan använder Evernote, kanske du får nya idéer och uppslag.

> Hämta Evernote.

Kanske är du intresserad av...