PC-tidningens stora jultävling - totalt vinstvärde över 25 000 kronor

Var med i vår stora jultävling, och vinn en extra julklapp till dig själv eller en vän. Vinster för över 25 000 kronor står på spel och det är lätt att vara med. Det enda krav vi ställer att vi får skicka vårt nyhetsbrev och information om erbjudanden till dig*.

30 november 2018

Nu har du chansen att vinna en extra julklapp till sig själv eller till någon annan som gillar prylar och elektronik.

Vi har samlat ihop några riktigt fina produkter som du kan vara med och tävla om. Det är inte ens svårt att vara med i tävlingen. Allt du behöver göra är att svara på ett par enkla frågor. De roligaste och mest tänkvärda svaren vinner.

I potten ligger det 16 produkter med ett totalt vinstvärde på över 25 000 kronor.

Var med och tävla om:

1. Ett komplett mikrofonpaket från Blue

2. Färgglad belysning från LIFX

3. Komplett mesh-router från TP-Link

4. Smart strömbrytare från TP-link för att styra lampor och annat via mobilen

Läs mer om allt du kan vinna nedan.

Tävlingen hittar du längst ned på sidan.

Vinst 1:
Yeticaster - komplett mikrofonpaket för spel, videoinspelning och videosamtal över internet

tp-link

Yeticaster är det ultimata mikrofonpaketet för alla datorspelare, livesändare och youtubare.  Den innehåller Blues mest sålda usb-mikrofon någonsin, Yeti, i en cool Blackout-version. Yeti använder Blues egna kondensatorkapslar för att leverera högsta möjliga inspelningskvalitet och har många användningsmöjligheter. Mikrofonen har fyra olika inspelningsalternativ. Du kan välja på kardioid röstinspelning och ljudöverföring, dubbelriktad inspelning till intervjuer, rundstrålande för inspelning av större grupper eller stereo för de tillfällen man behöver skilja mellan ljud upptaget från höger och vänster.

Tillsammans med Yeti får du även Blues stativ Radius III, som är utformat för att isolera bort oljud och vibrationer utifrån.

Sist men inte minst innehåller setet Blues specialutformade mikrofonstativ Compass, som med sin eleganta och diskreta design, och med inbyggt utrymme för sladdar, är ett mångsidigt stativ för skrivbordet. Det kan med fördel användas till streaming eller inspelning av podcastar, ljud, internetradio och mycket mer.  

I det här setet ingår allt som behövs för att spela in ljud i studiokvalitet hemma vid skrivbordet.

Sammanlagt värde: 2 190 SEK

> Läs mer om Yeticaster

 

Vinst 2:
Färgglad belysning från LIFX

tp-link

LIFX, som är mest kända för sina lampor för smarta hem, har skapat en serie minilampor som kan lysa i 16 miljoner färger och styras direkt i mobilen tack vare inbyggd wifi. LIFX Mini Colour passar bra till mindre ljuskällor, exempelvis sänglampor och bordslampor, där vanliga lampor skulle sticka ut. Lamporna kan även styras med Apple HomeKit-appen eller via Siri på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV och Apple Watch.

Det finns flera möjligheter som kan göra belysningen i hemmet både roligare och enklare.  Det går till exempel att ställa in lamporna för att tändas i hallen när du parkerar bilen i garaget, eller att släcka barnens sänglampor från sovrummet eller släcka ljuset i vardagrummet. Dessutom kan du ställa in lamporna att blinka när du får ett meddelande på mobilen eller använda förinställda teman när du vill ha en viss stämning i hemmet. Lamporna kan även blinka i takt med musiken och skapa lite härlig diskostämning.

Vi lottar ut ett paket med 4 minilampor.

Värde: 1 599 SEK

> Läs mer om LIFX Mini Colour

 

Vinst 3:
Komplett mesh-router för hemmet

tp-link

Är du en av många husägare som störs av ett instabilt internet som inte täcker alla delar av hemmet fullt ut? Då kan lösningen vara ett wifi-system som bygger på så kallad mesh-teknik.

Deco M9 Plus är TP-Links senaste mesh-system och det första systemet som även fungerar som en smart hubb för alla smart home-enheter i hemmet – samtidigt som det säkrar snabb wifi i hela hemmet.

Deco M9 Plus garanterar med tre Deco-enheter en kraftfull och stabil internetuppkoppling i hemmets alla vrår (i hus på upp till 600 m2), och kan leverera snabbt och stadigt wifi till fler än 100 anslutna enheter.

När Deco-enheterna placeras i olika rum i hemmet samarbetar de för att garantera stabilt nätverk i hela huset och utplåna ”svarta hål” i signalen. Systemet ser till att din mobil, surfplatta eller dator alltid automatiskt ansluter sig till närmsta Deco-enheten. På så sätt undviker du att anslutningen försämras när du rör dig från rum till rum, och håller alltid högsta möjliga hastighet.

Värde: 3999 SEK

> Läs mer om TP-Link Deco M9

 

Vinst 4:
Smart strömbrytare som styrs via mobiltelefonen

tp-link

Med en HS110 Smart Wi-Fi Plug från TP-Link kan du enkelt styra hemmets elektronik från din iOS- eller Android-enhet.  Den smarta strömbrytaren kan nämligen fjärrstyras direkt från din mobil eller surfplatta via TP-Links app Kasa. Vi appen kan du också installera en timer, så att ljuskällor tänds och släcks på bestämda tidpunkter. Det går att ställa in belysningen så att den ökar gradvis i takt med att solen går upp eller släcks på en bestämd tidpunkt varje kväll. I juletid kan den också användas till att automatiskt tända eller släcka ljusslingorna i exempelvis granen, så att den inte står och lyser och använder ström hela natten men är tänd när du vaknar på morgonen.

TP-Link HS110 har också en funktion som gör att du kan kontrollera energiförbrukningen, så att du via appen kan hålla ett öga på hur mycket ström dina enheter förbrukar. Enheten har dessutom inbyggt stöd för röststyrning med Amazon Alexa och Google Home.

Värde: 399 SEK

> Läs mer om HS110 Smart Wi-Fi Plug

Tävlingen hålls av PC-Tidningen. Om du har några frågor om tävlingen är du välkommen att kontakta kundtjänst på tel. 08-555 454 00. Tävlingen pågår under perioden 1. december til 20. december 2018 och 16 antal vinster lottas ut i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna utses, om ej annat anges, av en jury bestående av redaktionen. Vinnaren dras bland de inkomna svaren/motiveringarna till deltagande i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Du får endast delta en gång. Vinnaren meddelas direkt via e-mail den 20. december 2018 när tävlingen är avslutad. Om vi inte kan komma i kontakt med vinnaren inom 3 dagar efter avslutad tävling förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare. Vinnaren offentliggörs på pctidnignen.se/vinnare. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter. Du måste vara över 18 år och bosatt i Sverige för att delta. Anställda på Bonnier Publications International AS och personer i deras hushåll får inte delta i tävlingen. Personuppgifter som lämnas i samband med att du deltar i tävlingen behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Vad vill du helst vinna?

Kort motivering till varför just du ska vinna tävlingen:


Dina uppgifter

Ja
Nej

Ja tack, jag vill gärna ha PC-tidningens nyhetsbrev med användbara artiklar och marknadsföring om PC-tidningen via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen via avregistreringslänken. Läs mer

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Kanske är du intresserad av...