100 av världens bästa spel

Nu kan hämta en gammal PC-tidningen-klassiker - cd:n "100 av världens bästa spel", som följde med tidningen 2001, finns att hämta i Fördelszonen.

© Shutterstock

Nostalgi: Få "100 av världens bästa spel" från 2001

Det är många läsare som genom åren har hört av sig till oss och frågat efter cd:n med 100 spel som vi hade som bilaga i tidningen 2001. Nu är den tillbaka, och från i dag kan du hämtra den i Fördelszonen.

2001 är året då Wikipedia och Windows XP lanseras. Det är också året som PC-tidningen hade en bilaga i form av en väldigt gul cd med namnet "100 av världens bästa spel".

Vi på redaktionen får med jämna mellanrum frågor från läsare som fortfarande minns den gula skivan som som gärna vill återuppta utmaningar som digital minigolf och bilspel.

Därför har vi varit på arkeologisk utgrävning i våra arkiv för att gräva fram skivan och göra en digital kopia av den. Nu är den färdig så att du kan installera de gamla favoritspelen.

Vi har själva satt våra spelerfarenheter på prov, och trots att spelen har många år på nacken är det härlig nostalgi att uppleva dem igen.

Skivan "100 av världens bästa spel" från PC-tidningen

Minns du den här skivan som PC-tidningen hade som bilaga 2001? Nu kan du hämta den i Fördelszonen.

© PC-tidningen

Dessa spel finns på skivan

Bland alla spel som finns på skivan återfinns titlar som Crazy Golf, Darts, Hunting Season, Frogger Bound, Epic Pinball och många andra fantastiska tidsslukare.

Spelen är indelade i åtta kategorier för att det ska vara enkelt och överskådligt att navigera bland spelen.

När du har hämtat installationsfilen går det att installera hela spelpaketet på ett usb-minne, så att du alltid kan ha dem med dig.

> Hämta skivan "100 av världens bästa spel" här (bara för dig som betalar för PC-tidningen).

OBS! Spelen är utvecklade för Windows XP, men vi har med framgång spelat dem på Windows 10. Det kan dock ändå finnas enstaka spel som inte fungerar som de ska med nya Windows.


> Just nu får du ett nummer av PC-tidningen inklusive fler än 300 program i Fördelszonen - och nu även 100 trevliga spel - tillsammans med mycket annat digital innehåll för bara 29 kronor. Läs mer om erbjudandet här.

Kanske är du intresserad av...