nstnr0110a

Nästa nummer 2-2010

Nästa nummer av PC-tidningen kommer den 19/1 2010. Förutom tidningen får du vår CD med användbara program, spännande spel, nya teckensnitt, bilder med mera.

18 december 2009
nstnr0110b

Läs bland annat om:

Åtta externa hårddiskar Vi testar externa hårddiskar för hemmabruk: fyra små som är bärbara och fyra lite större för skrivbordet. De fungerar perfekt som extra och flyttbart lagringsutrymme, samtidigt som det är en smart lösning för säkerhetskopior. Vi visar hur du gör.

Snyggare och bättre skrivbord Du får 60 bakgrundsbilder samt en rad program som gör om skrivbordet på helt nya sätt. Lär dig också att göra egna ikoner i vårt stora tema om skrivbordet i Windows.

Digital-tv på datorn Det inbyggda mediecentret i Vista och Windows 7 är en av de bästa och mest bortglömda funktionerna i Microsofts operativsystem. Lär dig använda det och se hur du gör för att se digital-tv i datorn.

Skydda filerna för alltid Hur lagrar du all din digitala information? Oavsett om du använder hårddiskar, optiska medier eller onlinebackup, kan du inte ta för givet att filerna finns kvar för alltid. Läs allt om hur du lagrar data säkert, hur länge olika lösningar håller och hur du ser till att dina viktigaste filer inte försvinner.

Kanske är du intresserad av...