SV testzone

Läs de senaste testerna i Testzonen

Välkommen till testzonen! Där finns det plats för betydligt fler tester och dessutom kan du som prenumererar på PC-tidningen läsa testerna direkt när de är genomförda.

12 september 2016

I Testzonen finns från och med nu de tester som vi gör här på PC-tidningen. Så fort en av våra testskribenter är klar med ett produkttest läggs det upp i Testzonen. Vår förhoppning är att testet publiceras hos oss samtidigt som den testade produkten lanseras i butikerna.

De senaste testerna i nya Testzonen I Testzonen är det lätt att hitta just de testade produkter som du är intresserad av. Säg att du till exempel vill köpa en bärbar dator för max 6?000 kronor. Då kan du ställa in sökningen så att det bara är sådana datorer du hittar.

Testzonen innehåller samma mix av prylar som i tidningen, med den skillnaden att det blir lättare att hitta ett enskilt test eller tester av flera produkter i samma kategori. Söker du till exempel en ny skrivare blir det plötsligt mycket lättare att hitta alla de senaste testerna av skrivare. Via den enkla men smidiga sökfunktionen är det enkelt att sortera ut enstaka produkter eller hela kategorier av exempelvis skrivare.

> Här finns Testzonen

Kanske är du intresserad av...