Klockradio med trådlös laddare
Klockradio:

Den traditionella klockradion har fått nya funktioner som Bluetooth och trådlös laddning.

Ladda mobilen trådlöst direkt på klockradion

En ny version av den gammaldags klockradion erbjuder både Bluetooth och trådlös laddning. Lägg bara mobilen på klockradion för att ladda den.

22 oktober 2021 av Redaktionen

Förr i tiden stod det en klockradio på många nattduksbord. 

Den praktiska radion kunde spela musik i sovrummet och fungerade som väckarklocka när man skulle upp på morgonen. 

Idag använder många istället mobilen, men den gamla klockradion har många fördelar, inte minst den här uppdaterade versionen. 

Den samlar nämligen flera praktiska funktioner i en och samma enhet. 

Spela musik och ladda mobilen trådlöst 

Klockradion har Bluetooth, så att den kan kopplas till mobilen för att spela upp musik från den och ta emot samtal.

Den fungerar även som trådlös laddare till mobilen. Lägg bara mobilen på radion, så laddas den. Laddaren fungerar även med exempelvis Airpods, smarta klockor och andra enheter som stödjer QI, som standarden för trådlös laddning kallas. 

Nu är det slut på allt sladdtrassel.

Radion är försedd med batteri, så att den enkelt kan tas med på utflykten för att lyssna på favoritmusik eller podd i trädgården, på stranden eller i sommarstugan. Om mobilen får slut på ström under resan kan du använda radion som batteripaket för att ladda den. 

> Just nu kan du få klockradion som gåva när du köper två nummer av PC-tidningen för endast 149 kronor. Radion har ett värde av 599 kronor. Se erbjudandet här

Klockradio med Bluetooth och trådlös laddning
Praktiskt:

Den här moderna klockradion är användbar både hemma, i trädgården och på utflykten. 

© PC-tidningen

Är du redan prenumerant?

Om du redan prenumererar på PC-tidningen kan du köpa köpa flera olika klockradior med rabatt i vår förmånsbutik Moreshop.

Till exempel den här i svart design

I Moreshop hittar du allt från elektronik och köksredskap till träningsutrustning och regnkläder till förmånliga prenumerantpriser.

Du behöver bara logga in med ditt prenumerationsnummer för att få rabatten.

> Utforska Moreshop här

Klockradio med Bluetooth

När du vill lyssna på musik från din favoritstreamingtjänst, poddcast eller radio via mobilen kopplar du enkelt upp radion via Bluetooth. Du behöver bara starta radion och välja den i Bluetooth-inställningarna på mobilen. 

Radion har även termometer och klocka på en stor display, vilket är praktiskt om du vaknar mitt i natten. 

Det går naturligtvis även att använda den som väckarklocka, precis som du gjorde med den gammaldags klockradion. 

Så här får du tag i klockradion

Klockradion har tyvärr inte DAB, men det går att spela radio från mobilen via Bluetooth
Klockradio

Den eleganta designen gör att radion smälter in i de flesta hem och den stora displayen gör det enkelt att se vad klockan är om du vaknar mitt i natten.

Svara i mobilen mitt i matlagningen

Om mobilen ringer när du står mitt i matlagningen kan du använda klockradion för att ta emot samtalet. Det enda som krävs är att mobilen är ansluten till radion via Bluetooth.

Trycka bara på en knapp på radion för att ta emot samtalet, sedan kan du prata och lyssna via radions inbyggda högtalare och mikrofon. 

Den här funktionen är också smart i andra situationer där du behöver ha händerna fria, till exempel i verkstaden, mitt i städningen eller för att kolla något på datorn under samtalet. 

Få en klockradio med PC-tidningen

Just nu kan du få klockradion som gåva när du köper två nummer av PC-tidningen för endast 149 kronor inkl. porto. Enbart klockradion har ett värde av 599 kronor.

Du får dessutom tillgång till Fördelszonen på vår hemsida, där du enkelt loggar in och säkert kan hämta de bästa programmen, guiderna och artiklarna.

Du får också vårt speciella prenumerationsmejl varannan vecka med program och andra erbjudanden som du bara får tillgång till när du prenumererar.

Det finns ingen bindningstid. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

> Läs mer om klockradion och erbjudandet här

Kanske är du intresserad av...