kfa-2-teaser2

Inred hemma med datorn

Pc-tidningen 02-2012: Rita upp ditt eget hem i programmet Sweet Home 3D, så kan du enkelt pröva dig fram till vilken möblering som egentligen är bäst. Det är enklare än att släpa runt på soffor och flytta bokhyllor.

4 januari 2012
kfa-2-teaser1

Få ut mer av ramminnet Blir datorn långsam när du använder flera program samtidigt? Vi visar hur du kan frigöra oanvänt ramminne och få fart på din pc igen.

Använd den digitala loppmarknaden För många är det numera vardagsmat att handla på internet. I praktiken är det ingen större skillnad på att ta fram kreditkortet för att betala mjölken på Konsum än att fylla i kreditkortsnumret på en välkänd sajt.

Lite skakigare blir det att handla av en privatperson via internet. Törs man, och bör man, till exempel betala i förskott för en vara? Lika läskigt kan det kännas att göra tvärtom, det vill säga sälja saker på internet. Hur vet jag att jag verkligen får mina pengar? Vilka skumma existenser kommer att höra av sig på annonsen för att sno grejerna av mig?

Det var inte länge sedan jag tog det här steget själv och hittills har alla mina farhågor kommit på skam. Jag har köpt och sålt många saker via internet och aldrig blivit lurad. Jag har sparat pengar på att köpa grejer billigt och jag har tjänat pengar på att sälja sådant som vi inte längre behöver. Det är utan tvekan både spännande och kul att idka handel på internet.

Med vänlig hälsning Chefredaktör _Leif Jonasson

PC-tidningen nummer 02 utkommer den 16/1 2012. Köp tidningen klicka här_

Kanske är du intresserad av...