På PC-tidningens forum får du svar på dina pc-frågor

Få hjälp med dina datorproblem i PC-tidningens forum

Som prenumerant har du full tillgång till PC-tidningens forum på internet, där du kan ställa frågor om din dator och få hjälp av vår support eller andra läsare. Du kan själv vara med och hjälpa till om du har svaret på en fråga.

30 maj 2017 av Henning Dadkhah Rasmussen

Har du något problem med datorn som du inte får rätsida på? Ställ en fråga på PC-tidningens forum, så kan andra läsare eller vår support hjälpa dig.

Tusentals läsare har redan gjort precis det och därför finns det redan massor med besvarade frågor i forumet. Någon av dem kanske innehåller lösningen på just ditt problem.

Använd sökfunktionen för att leta bland de befintliga frågorna.

Prenumeranter får hjälp

PC-tidningens forum är öppet för alla, men det är bara prenumeranter som kan ställa frågor och få svar. Prenumererar du inte kan du läsa alla frågor och svar, men inte ställa egna frågor.

Här finns det massor med prenumerationserbjudanden. Du får ditt nya prenumerationsnummer på en gång, så att du också kan ställa frågor i forumet.

Besök Forumet

Just nu kan du testa ett nummer av PC-tidningen och komma åt både forumet och Fördelszonen med över 300 kontrollerade och säkra program. Allt för endast 29 kronor.

Kanske är du intresserad av...