Fråga oss forum

I PC-tidningens forum kan du få svar på dina tekniska datorfrågor.

Fråga oss Forum: Så här ställer du en fråga

Har du ett problem med din dator som du inte kommer till rätta med kan du ställa en fråga i Fråga oss Forum och få hjälp av andra läsare eller av vår support. Här visar vi hur du gör.

25 januari 2019

Fråga oss-forumet bemannas av PC-tidningens support, redaktionen och alla läsare som vill vara med och hjälpa till att lösa problem, komma med tips eller som kanske har samma problem som du.

Forumet är gratis för alla PC-tidningens prenumeranter. Men även om du köper lösnummer kan du hänga med på forumet.

Du kan inte ställa några frågor eller ge några svar, men du kan söka bland alla befintliga frågor för att se om där finns den hjälp du söker.

Så här ställer du en fråga i Fråga oss Forum

Har du fyllt i ditt prenumerationsnummer under din profil och loggat in på forumet är du redo att ställa din första fråga.

  1. På forumets startsida väljer du lämplig kategori, till exempel WINDOWS.
  2. När kategorin är vald ser du vilka frågor inom området som redan finns i forumet. Klicka på Nytt ämne för att ställa en ny fråga.
  3. Skriv en kort rubrik och frågan i det större fältet undertill . Du kan eventuellt lägga till en bild via bildikonen. Bocka för Få meddelande och klicka på Skicka.
  4. Nu publiceras frågan i forumet, så att den kan läsas av andra . När någon svarar på frågan får du e-post som visar att det finns ett svar. Löser svaret problemet klickar du på Klicka här om detta svar löste problemet.

> Prova PC-tidningen för 20 kronor och kom åt forumet direkt. Då kan du även botanisera bland de över 400 program som alla prenumeranter kan hämta i Fördelszonen. Läs mer om erbjudandet.

Kanske är du intresserad av...