Fördelszonen

Fördelszonen: 300 gratis-program till dig som prenumererar

Alla som prenumererar har tillgång till Fördelszonen – vår gigantiska programsamling på internet. Här får du tips om hur du hämtar de bästa verktygen till din pc.

30 oktober 2017

De kostar ingenting. De är säkra. De är utvalda åt dig och din pc. 

Som läsare av PC-tidningen har du tillgång till en enorm samling med program i alla upptänkliga kategorier. Antalet program som finns till ditt förfogande uppgår till i runda tal 300 stycken, och fler tillkommer hela tiden. 

Varje dag arbetar vi för att leta upp nya nyttiga och intressanta program som vi tror att många har användning för.

Om du tecknar en prenumeration nu har du tillgång till Fördelszonen. 

Få ut mer av Fördelszonen

Alla programmen samlas i Fördelszonen som är en del av vår hemsida och som ingår när du köper tidningen. Nu har vi dessutom fräschat upp Fördelszonen, både vad gäller utformning och innehåll. Framför allt ser vi nu till att Fördelszonen bara är tillgänglig för dig som betalar för tidningen.

Många av programmen åtföljs av instruktioner hämtade ur tidningen för att du snabbt ska hitta de viktigaste funktionerna. Allting är naturligtvis noggrant genomgånget och viruskontrollerat, så att du tryggt kan använda allt som finns i Fördelszonen. 

Måste du göra viktiga val under installationen finns det alltid hjälp i samband med programmet ifråga, så att du slipper överraskningar.

Det bästa i varje kategori

I Fördelszonen hittar du alla typer av program, från enkla verktygsprogram, som är framtagna för att lösa en specifik uppgift bättre än något annat, till stora programpaket med mängder av funktioner. Ibland får du kompletta kommersiella program som vanligen kostar pengar, men som finns att hämta i Fördelszonen utan extra kostnad. 

Här finns program som trimmar Windows och du hittar tillägg till webbläsaren för att förbättra upplevelsen när du surfar. Det blir allt viktigare att skydda datorn och i Fördelszonen hittar du flera säkerhetsprogram som tillsammans ger ett mycket bra skydd av datorn. Dessutom får du kreativa program för musik, video, foto eller grafik.

Mycket nöje med nya Fördelszonen – en del av din prenumeration.

Just nu får du två nummer av PC-tidningen och ett portabelt batteri, en så kallad powerbank, så att du alltid kan hålla mobiltelefonen uppladdad. Du får 2 nummer av tidningen och ett portabelt batteri för endast 59:50 kronor – du sparar 407 kronor.

Kanske är du intresserad av...