Bluetooth weather

Få din egen digitala väderstation

Vår nya väderstation med bluetooth ger dig en komplett och detaljerad överblick över de lokala väderförhållandena innan du går ut i vinterkylan.

25 januari 2016

Snö och köldgrader kan vara mysigt när man sitter inomhus i värmen. Det kan däremot vara mindre behagligt när man själv befinner sig ute i den bitande kylan – särskilt om man inte är klädd för det.

>Var förberedd innan du går ut. Få en smart väderstation med bluetooth till specialpris med PC-tidningen här

Köldfaktorn går genom märg och ben

När meteorologerna visar vädret under vinterhalvåret är det väldigt ofta köldfaktorn som är värd att notera. Kyla kan man mycket väl klara av så länge vinden inte gör det hela värre. Köldfaktor eller köldindex är begrepp som används när stark vind får det att kännas kallare än det egentligen är. Kombinationen av temperatur och vindhastighet gör att kroppen kyls ned mycket snabbare än om det varit vindstilla, och då känns några få minusgrader snabbt som tio minus eller kallare.

Var förberedd med digital hjälp

Med PC-tidningen kan du nu få en smart väderstation med bluetooth med tillhörande app så att du kan förbereda dig på vädret innan du ger dig ut i kylan. Du kan avläsa både temperatur, luftfuktighet, vindhastighet och köldfaktor på din telefon och anpassa dig därefter.

Väderstationen monteras utomhus, och via bluetooth sänder den alla väderdata till din smartphone eller surfplatta och ger dig en komplett överblick över väderförhållandena.

>Du kan få väderstationen till ett MYCKET nedsatt pris tillsammans PC-tidningen här.

Kanske är du intresserad av...