Trådlös laddning

Tryter strömmen i mobilen är det bara att lägga telefonen på den trådlösa laddaren för att batteriet ska laddas.

Enklare vardag med trådlös laddning

Slipp allt krångel med sladdar när du måste ladda mobilen. Använd en trådlös laddare, så behöver du bara lägga telefonen på den för att fylla på batteriet.

Med en trådlös laddare slipper du trassla med krångliga laddsladdar så fort mobilen behöver ström.

Extra smart blir den trådlösa laddaren om ni har flera mobiltelefoner därhemma som kräver olika sladdar, eller om någon i familjen har till exempel Apples trådlösa hörlurar AirPods som klarar trådlös laddning.

Den trådlösa laddaren är en smidig laddstation för hela familjen.

> Mer att läsa: Så funkar trådlös laddning

Få en trådlös laddare med PC-tidningen

Vi har lyckats få fram en trådlös laddare av hög kvalitet och vi är stolta att kunna erbjuda den till alla prenumeranter.

Den laddar såväl mobilen som andra enheter snabbt och enkelt. Kvaliteten är hög och den moderna formgivningen gör att laddaren passar in var som helst hemma.

Det går att ladda två enheter samtidigt och stödjer mobilen tekniken Quick Charge (snabbladdning) går det extra kvickt att ladda den. Har du ett tunnare skal på telefonen behöver du inte ta bort det före laddningen.

Du får den trådlösa laddaren på köpet när du prenumererar på 3 nummer av PC-tidningen för 59:50 kronor. Läs mer om erbjudandet.

Då får du även tillgång till Fördelszonens många program och artiklar. Du kan även läsa de tolv senaste numren av PC-tidningen digitalt via appen Wype.

Videon nedan visar hur den trådlösa laddaren fungerar.

Ladda både gamla och nya modeller

När den trådlösa laddaren är inkopplad räcker det i fortsättningen att lägga mobilen på den för att ladda telefonens batteri. Även andra enheter med stöd för trådlös laddning kan laddas på samma sätt.

För att den trådlösa laddningen ska fungera måste enheten som ska laddas stödja standarden Qi, som är den vanligaste tekniken för trådlös laddning.

Har du en äldre telefon kan den också laddas med den trådlösa laddaren eftersom den innehåller en usb-port.

> Få 3 nummer av PC-tidningen och en trådlös laddare till mobilen för endast 59:50 kronor

Mobiltelefoner som stödjer trådlös laddning i april 2019:

Samsung:
Samsung Galaxy S6, S7, S8, S9, S10, Fold, Note 8, Note 9

Apple:
iPhone 8, 8 Plus, X, Xs, Xs Max, Xr

LG:
LG G2, G3, G6, G7, Lucid 2, Lucid 3, Optimus F5, Optimus G Pro, Optimus It L-05E, Spectrum 2, Vu 2, Vu 3, V30, V30 Plus, V40 ThinQ

Huawei:
Huawei Mate20 Pro, P30 Pro Sony: Sony Xperia XZ2, XZ2 Premium, XZ3, Z4V

Xiaomi:
Mi MIX 2S, Mi MIX 3, Mi 9

Google:
Google Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Pixel 3, Pixel 3 XL

OBS: Om din mobiltelefon inte finns med på listan kanske det finns ett laddningsskal till den. Med ett sådant skal kan även äldre telefoner laddas trådlöst.

Kanske är du intresserad av...