Tävling vinn meshnätverk

Tävling: Tävla om vinster för över 6 800 kronor!

Svara på tre enkla frågor, anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var med i vår stora tävling om ett komplett meshnätverk, smarta lampor och en helårsprenumeration på PC-tidningen.

15 juni 2019

Det här kan du vinna:

Det totala vinstvärdet är 6 851 kronor och alla som är med har chansen att vinna ett modernt trådlöst nätverk, smarta lampor som styrs via mobilen och ett helt års läsning om den senaste tekniken för hemmet.

Philips Hue startpaket E27

Philips Hue är intelligent belysning för hemmet. Hue omfattar en rad olika typer av ljuskällor med såväl vitt som färgat ljus.

I det paket som du kan vinna ingår det tre glödlampor med E27-fattning, en hubb samt en kontrollpanel. Lamporna kan även styra via mobilen. 

Cirkapris: 1 579 kronor

Tävling : Vinn Philips Hue
Philips Hue startpaket

Orbi Whole Home Mesh WiFi System 3-pack

Meshnätverk är den nya tidens trådlösa nätverk för hemmet. De tre routrarna sprids ut i bostaden och fungerar därefter som ett enda nätverk med oöverträffad täckning.

Cirkapris: 3 690 kronor

Tävling : Vinn Netgear Orbi
Netgear Orbi komplett meshnätverk

Helårsprenumeration på PC-tidningen

Vinnaren kan även se fram emot ett helt års läsning om den senaste tekniken för det moderna hemmet. Det ingår nämligen en helårsprenumeration av PC-tidningen bland vinsterna.

Tillsammans med prenumerationen ingår full tillgång till de många programmen med tillhörande instruktioner i Fördelszonen. Alla som prenumererar kan också dygnet runt ställa tekniska frågor till vår support i forumet, skapa en egen webbplats, läsa tidningen digitalt med mera.

Om du vinner redan är prenumerant på PC-tidningen förlänger vi din prenumeration med ett år.

Cirkapris: 1 582 kronor

Tävling : Vinn prenumeration
Helårsprenumeration på PC-tidningen

Vi väljer vinnaren bland alla som har flest rätt svar. 

Vinnaren kontaktas via e-post eller telefon. 

Kanske är du intresserad av...