LG Twin Wash

Spara både tid, plats och energi

De nya tvättmaskinerna från LG har stor kapacitet, kan tvätta två maskiner samtidigt, och kan styras med mobiltelefonen.

8 januari 2015

Las Vegas: Att tvätta är inte en av världens mest underhållande uppgifter, men likväl något vi hela tiden behöver göra. Det blir inte roligare av att, efter att ha sorterat tvätten, se fram emot att tvätta flera maskiner efter varandra. Nu blir det dock lättare med LG:s nya supertvättmaskiner. Den vanliga delen av tvättmaskinen har en stor kapacitet, en häftig digital kontrollpanel, samt helt öppningsbar front, vilket gör det lättare att hantera de tolv kilo tvätt som maskinen kan hantera.

Två tvättmaskiner i en Det riktigt smarta är dock den lilla utdragbara, toppmatade tvättmaskinen som finns under den vanliga tvättmaskinen. Den kan hantera två kilo tvätt och arbetar helt oberoende av den stora maskinen, inklusive att de kan köra olika tvättprogram samtidigt. Att kunna tvätta små tvättar utan att behöva använda den stora maskinen sparar både energi och vatten. Och det skulle inte vara CES-mässa om tvättmaskinen saknade trådlöst nätverk, och maskinen kan både styras och övervakas via en app i smartmobilen. Något pris är ännu inte känt, men vi misstänker att det inte kommer att bli världens billigaste. I gengäld kommer det att göra livet mycket lättare för familjer med fallenhet att producera stora mängder tvätt.

Kanske är du intresserad av...