CESFloor

PC-tidningen bevakar världen största elektronikmässa – CES

Börja året med att hänga med PC-tidningen till CES i Las Vegas för att se vad framtiden har att bjuda på.

5 januari 2015

Börja året med att hänga med PC-tidningen till CES i Las Vegas för att se vad framtiden har att bjuda på.

> Läs om nyheterna på CES 2015 här

CES i Las Vegas är världens största elektronikmässa där både stora och små företag visar sina nyaste produkter långt innan de hinner ut i butikerna. På mässan finns allt från nystartade företag med unika produkter till elektronikjättarnas enorma montrar med braskande reklamskärmar från golv till tak. Mässan öppnar officiellt den 6 januari, men vi är redan på plats för att hinna med alla pressmöten som hålls redan den 5/1.

CES är inte öppet för allmänheten, men trots det trängs 140000 besökare och utställare bland montrarna. Här finns inte bara tillverkarna av framtidens prylar utan även inköpschefer från de stora elektronikkedjorna världen över tillsammans med journalister.

Gigantiska plattskärmar och elektronik att ha på sig Vi förväntar oss mängder med pekdatorer, ännu fler platta skärmar med 4K-upplösning (eller ännu högre) och ny intelligent elektronik som man kan bära på sig och som kommunicerar med smartmobilen. Sakernas internet kommer starkt där allt från grillen till garageporten ansluts till hemmets trådlösa nätverk för att kunna fjärrstyras från mobiltelefonen eller pekdatorn.

Mest av allt vill vi dock hitta överraskande produkter som vi aldrig har kunnat föreställa oss. När vi gör det kommer vi omedelbart att dela med oss av nyheterna till alla som läser PC-tidningen. Från och med den 5 januari rapporterar vi dagligen från CES. Häng med och läs om alla spännande nyheter!

> Läs fler nyheter från CES 2015 här

Kanske är du intresserad av...