xmas_internet

God jul på internet

Vi på PC-tidningen önskar våra läsare en riktigt god jul. I julklapp får du en samling fina tips för hur nätet kan krydda din julafton.

22 december 2014

Har du svårt att få tiden att gå på julafton, eller kan du inte helt komma ihåg alla jultraditioner, kan du få hjälp på internet. Det finns nämligen hundratals webbplatser tillägnadel julen, och här är ett axplock av våra utvalda julsidor.

Vi har letat fram ett brett urval av ”julgodis” som kan bidra till att skapa en finurlig och mysig julafton.

För dem som har glömt de många julsångerna eller gamla familjerecept har vi hittat Klassiska julsånger och Julmaten. Med dessa sidor till hands klarar du fint att dansa runt granen och att griljera julskinkan.

Har du inga stora julplaner med familjebesök och julbord, kan det vara en idé att besöka Spela, där du kan spela dig genom aftonen med datorn eller andra svenskar.

Sist men inte minst har vi sidan Julsånger med traditionella julberättelser som t.ex. Tomten av Viktor Rydberg. Så om spänningen är olidlig för barnen, kan ni fördriva tiden fram till julklappsutdelningen med högläsning.

Vi på PC-tidningen önskar våra läsare en riktigt god jul och gott nytt år, och så ser vi fram emot att leverera massor av nyheter, tester och matnyttiga guider till er under det nya året.

Kanske är du intresserad av...