Office365 donation

Få Office365 gratis

Microsoft fördubblar donationsprogrammet till ideella organisationer.

24 september 2013

Microsoft tillkännagav i dagarna ett globalt initiativ där Office 365 doneras till kvalificerade ideella organisationer. Donationsprogrammet finns idag i 41 länder runt om i världen och kommer att utökas till ca 90 länder i juli 2014. Här i Sverige sker donationerna genom Microsofts samarbetspartners Techsoup.

"Ideella organisationer har i stort sett samma behov av effektiva tekniska lösningar som företag och offentlig sektor, men har begränsade resurser och därför svårt att prioritera investeringar i ny teknik. Med donationer av Office 365 får dessa viktiga organisationer ta del av den senaste tekniken och kan därmed använda mer resurser för att göra skillnad i samhället", säger Anders Johansson, ansvarig för socialt ansvarstagande på Microsoft Sverige.

Microsofts donation av Office 365 för ideella organisationer är en del av bolagets 30-åriga historia av samhällsstöd. Enbart under räkenskapsåret 2013 donerade Microsoft motsvarande 5,2 miljarder kronor i kontanter, mjukvara och tjänster till 70 286 ideella organisationer i mer än 115 länder runt om i världen. Ideella och frivilligorganisationer som är intresserade av att ta del av Microsoft Office 365 kan kontrollera om de kan komma ifråga för en donation på www.microsoft.com/office365nonprofits.

Kanske är du intresserad av...