Årets bästa prylar
Årets bästa prylar

Under 2017 testade vi över 300 produkter i Testzonen. Här är några av de som vi gillade bäst.

© Shutterstock

2017: Årets bästa prylar

Över 300 produkter har passerat testbänken här på redaktionen under 2017. Här är ett axplock av de prylar som klarade sig bäst.

Årets bästa pekdator 2017

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro© Apple

Apple iPad Pro (2017)

Apples nya version av sin omtyckta pekdator är så snabb att det känns som om iPad Pro hoppar över ett par utvecklingssteg, så att vi får 2019 års modell redan nu.

Allting utförs med ögonblicklig precision och det är nästan som om skärmen ger en känsla av att försvinna. Vad jag försöker förmedla är att allt man gör med fingrarna på skärmen går så blixtrande snabbt att man får en förnimmelse av att ikoner och funktioner är fysiska objekt som det går att flytta runt på.

Upplevelsen förstärks av den fina skärmen som ger en mycket skarp och ljusstark bild. Filmer och bilder blir helt enkelt otroligt vackra.

> Läs vårt test av Apple iPad Pro

Årets bästa lågpristelefon 2017

Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite© Huawei

Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite är en modern mobiltelefon med smak för design. De rundade kanterna och den läckra metallramen gör att det känns riktigt bra att hålla i telefonen och att använda den.

Lite-versionen har 32 gigabyte minne och tre gigabyte ramminne som gör den kraftfull nog att köra och hantera många appar.

> Läs vårt test av Huawei P10 Lite

Årets bästa mediespelare 2017

Nvidia Shield (TV
Nvidia Shield (TV© NVIDIA

Nvidia Shield TV 2017

Nvidia Shield TV är en liten låda som försöker vara en gyllene medelväg mellan en mediespelare och en spelkonsol. Det lyckas faktiskt ganska bra.

Shield TV använder operativsystemet Android 7.0 och innehåller en handfull appar från Google samt Netflix. Det går till exempel att hyra film via Google Play Film och lyssna på musik genom Google Play Musik. Det finns även en app för YouTube. Alltsammans är knutet till det Googlekonto som använda för inloggningen.

> Läs vårt test av Nvidia Shield TV


Prova 1 nummer av PC-tidningen och få full åtkomst till alla de hundratals programmen i Fördelszonen för endast 29 kronor.

Kanske är du intresserad av...