3_søgning_komse_042015

Hitta det du letar efter

Det finns miljarder och åter miljarder webbsidor på internet, och det kan vara svårt att hitta det man letar efter. Här får du lösningen på de vanligaste sökproblemen.

28 februari 2015

Sökmotorer, till exempel Google och Bing, är skapade för att leta reda på det du söker efter. Ibland kan det dock vara svårt att få svar på det som efterfrågas. Du kanske får alldeles för många sökresultat, eller sidor som handlar om något helt annat än det du söker efter eller kanske knappt får några resultat alls?

Oavsett vilket problem du har, finns sannolikt lösningen någonstans på de kommande sidorna. Vi har samlat ihop lösningarna på några av de absolut vanligaste problemen som har med sökningar att göra och visar hur du får bättre sökresultat.

De flesta frågorna och svaren i artikeln tar upp Google som exempel. Det beror enbart på att det är den mest använda sökmotorn och enligt vår mening även en av de bästa på att hitta informationsnålarna i den stora höstack som är internet. De flesta svaren kan användas även i andra sökmotorer, exempelvis Microsofts Bing.

Kanske är du intresserad av...