price alarm

Få ett meddelande när priset är bra

Vill du köpa datorutrustning till ett bra pris? Använd Pricerunners prisbevakning och få ett meddelande när priset faller. Vi visar hur du gör.

30 september 2016

Det behöver bara ta några minuter att spara pengar nästa gång du ska investera i elektronik eller datorprylar. Eller rättare sagt, det tar ett par minuter att göra arbetet men det kan ta dagar eller veckor innan priset är rätt.

Med pricerunners prisbevakning kan du be webbplatsen att övervaka specifika produkter, och skicka e-post till dig när priset dyker.

Larmet fungerar så, att du anger att du vill ha ett meddelande när en specifik modell av smartmobil som normalt kostar 3000 går ner till 2000 kronor. När det inträffar får du ett meddelande om att en av Pricerunners samarbetspartners säljer produkten till samma eller lägre pris än det du angav.

Så sätter du en prisbevakning

Surfa till webbplatsen www.pricerunner.se och sök efter produkten som du vill ska prisbevakas. När du har hittat din produkt, klickar du på knappen PRISBEVAKA som finns till höger om produktbilden. Fyll i din e-postadress, vid vilket pris du vill få ett meddelande, och klicka på Skicka.

Nu är det bara att vänta på att det ska komma ett meddelande från Pricerunner, som berättar att produkten har kommit ner till ditt pris.

Läs även: Handla vid rätt tidpunkt och spara pengar.

Kanske är du intresserad av...