pctidningen.se

Vi har fått en ny webbplats

PC-tidningen har äntligen fått en ny webbplats. Nu blir det ännu enklare att ta del av nyheter, leta efter testade produkter, läsa våra guider och mycket annat.

8 december 2009

Vi är glada över att presentera våra nya webbplats. Nyheterna har fått datum och de är indelade i kategorier, så att du snabbare hittar det som intresserar dig. Hos oss kan du läsa nyheter om internet, program, hårdvara, ny teknik, säkerhet, mobiltelefoner, musik, foto/video, it och underhållning.

Det har blivit ännu lättare att söka bland våra tester och du kan själv betygsätta en produkt som du har testat. Vi publicerar nya tester varje dag och du hittar våra omdömen om datorer, bildskärmar, skrivare, kameror, telefoner, mediespelare, möss, tangentbord och mycket annat.

Missa inte heller våra guider och i vårt it-lexikon kan du slå upp krångliga begrepp från datorvärlden. Du hittar även massor med program som du helt lagligt kan ladda hem gratis. Vi lägger ner mycket tid på att hitta de bästa programmen åt dig.

Om du prenumererar på PC-tidningen får du en rad fördelar, som du hittar under fliken Bonus. Du får en fri webbplats på 123minsida samt fyra gigabyte lagringsutrymme för säkerhetskopior hos KeepIt.

Kanske är du intresserad av...