DropboxTOP

Så får du mycket lagringsutrymme online

Börjar det bli ont om utrymme i Dropbox? Här är tre alternativ som erbjuder stort lagringsutrymme på internet.

8 november 2016 av DAU

Om du vill kunna lagra filer på ett säkert sätt på internet, då är Dropbox en av de bästa lösningarna. Där får du däremot bara fem gigabyte lagringsutrymme om du inte är beredd att betala för att få mer.

Här är tre alternativ till Dropbox som erbjuder mer gratis lagringsutrymme för dina dokument, bilder och andra Dropbox, Google Drive och Microsoft OneDrive tillsammans.

1. 50 gigabyte till prenumeranter

Om du prenumererar på PC-tidningen får du utan kostnad 50 gigabyte lagringsutrymme hos Keepit. Dina filer ligger i en mapp på datorn, och den mappen synkroneras automatiskt med onlinelagringen. På så sätt har du alltid tillgång till filerna på andra datorer och mobila enheter. Följ länken här under och välj Keepit Plus.

Besök PC-tidningens webbplats med tillgång till KeepIt.

2. 25 gigabyte på franska servrar

Franska hubiC tillhandahåller 25 gigabyte lagringsutrymme för dokument, musik, bilder, video eller vad du vill. Tjänsten fungerar på både datorer och mobila enheter, så att du har tillgång till dina filer överallt. Du skapar en hubiC-mapp, och allting som placeras i den mappen kommer att krypteras och placeras på hubiC:s servrar.

Besök tjänsten hubiC.

3. 100 gigabyte gratis med möjlighet att få mer

Med Degoo får du 100 gigabyte gratis lagringsutrymme, men du kan få ända upp till 500 gigabyte om du får släkt och vänner att skapa egna konton hos tjänsten. Gratiskontot ger dock bara tillgång till tjänsten på en enda enhet.

Besök tjänsten Degoo.

Om du behöver ett kraftfullt säkerhetskopieringsprogram till din dator - besök Fördelszonen där vi har samlat några av de bästa gratis backupprogrammen.

Besök Fördelszonen och skriv Backup i sökfältet.

Kanske är du intresserad av...