Marie Johansson Com Hem

Rekordsnabbt internet

Com Hem lanserar tusen megabit för hemanvändare.

11 mars 2014
Com Hem gigabit switch

I takt med att allt större datamängder laddas hem och skickas även av hemanvändare, bland annat form av tjänster som strömmande HD-filmer och liknande, ökar även efterfrågan på allt snabbare internetuppkopplingar. Nu lanserar internetleverantören Com Hem bredband med en uppkopplingshastighet på upp till tusen megabit per sekund. Redan idag går det att beställa upp till 1000 Mbit/sek i Com Hems egna fiber-LAN-nät samt i ett antal öppna nät där Com Hem finns som tjänsteleverantör, och tillgängligheten kommer att öka successivt.

  • De senaste årens utveckling av alltmer kapacitetskrävande tjänster som streaming av musik och film liksom ett allt större antal uppkopplade enheter i hemmet driver på behovet av högre bredbandskapacitet, säger Marie Johansson, Chef för produktledning Bredband och Telefoni hos Com Hem. - 1000 Mbit/s bredband kommer inte bli en massprodukt den närmaste tiden, men vi ser en efterfrågan på tjänsten från intresserade kunder, säger Marie Johansson.

Abonnemanget kallas 1000/100 och erbjuder nedladdning i upp till 1000 megabit per sekund, men även uppladdning i upp till 100 megabit per sekund, och ordinarie pris är 899 kronor/månad. Abonnemanget kräver dock en uppkoppling till ett fibernät.

Kanske är du intresserad av...